Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Mamčics: ''Jānomierinās un jāspēlē tā, kā mēs mākam''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mamčics: ''Jānomierinās un jāspēlē tā, kā mēs mākam''
Roberts Mamčics. Foto: IMAGO/Lehtikuva/Scanpix

LETA. Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionāta pirmajos divos mačos uzvaras gūtas tikai papildlaikos, jo komanda vēl nav atradusi savu pārliecību, uzskata valstsvienības aizsargs Roberts Mamčics.

Jau ziņots, ka Kasparam Daugaviņam arī otrajā mačā gūstot uzvaras vārtus papildlaikā, turklāt pēdējā sekundē, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Franciju.

Kā sarunā ar žurnālistiem pauda Mamčics, vienmēr ir patīkami uzvarēt, vienalga ar kādu rezultātu. Dienu iepriekš latvieši ar 5:4 papildlaikā pārspēja Poliju.

"Iespējams, pēc vakardienas spēles neatradām to pārliecību. Jāspēlē pārliecinošāk. Zinām, kā varam spēlēt un esam to rādījuši pret labām komandām. Jānomierinās un jāspēlē tā, kā mēs mākam," skaidroja Mamčics.

"Galvenais treneris pirms turnīra teica, ka pērn pacēlām latiņu tik augstu, ka tagad jebkurš mūsu pretinieks gatavosies nopietni. Ne pret vienu komandu šajā čempionātā nav viegli. Visi džeki māk spēlēt," turpināja hokejists.

Pēc tam 14.maijā Latvija tiksies ar Kazahstānu, 15.maijā - ar Vāciju, 18.maijā - ar Zviedriju, 19.maijā - ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
SPORTLAND faktu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

     [+] [-]

, 2024-05-12 23:39, pirms 3 nedēļām
Mamčics ir tieši tas, kuram vajadzētu pamatīgi piestrādāt, lai nepieļautu tādas kļūdas, kā spēlē pret Franciju. Pārturēta ripa, kā rezultātā franči izveidoja vārtu gūšanas epizodi, neapdomīga ieskriešana pretinieku zonā, nonākot aizmugurē un izjaucot LV izlases pretuzbrukumu, pozicionāla kļūda un zaudēti otrie vārti. Manuprāt, tieši Mamčics ir pagaidām LV izlases vājais posms. Jāsaņemas un jāspēlē disciplinētāk un gudrāk, ja kaut ko grib izcīnīt šajā PČ.