Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņikam zaudējums Pērtā - tehniskais nokauts sestajā raundā

Rolands Eliņš

Bolotņikam zaudējums Pērtā - tehniskais nokauts sestajā raundā
Ričards Bolotņiks cīņā pret Imamu Hatajevu. Foto: Eye of the Tiger Promotions

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Pērtā, Austrālijā, notikušajā cīņā piekāpās Imamam Hatajevam, zaudējot ar tehnisko nokautu sestajā raundā.

Ričards Bolotņiks (20-8-1) aizvadīja savu pirmo cīņu 2024. gadā un cieta savu trešo zaudējumu piecu cīņu laikā. Šī viņam bija pirmā cīņa Austrālijā, un tā notika Vasilija Lomačenko un Džordža Kambososa cīņu vakarā.

Bolotņiks cīnījās pret čečenu bokseri Imamu Hatajevu (7-0), kuram šī bija septītā uzvara ar nokautu septiņās profesionālā boksa cīņās. Hatajevs, Tokijas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs amatieru boksā, tagad dzīvo un trenējas Austrālijā un bija mājnieka statusā, kā arī pirms cīņas bija izlikts kā izteikts favorīts, neskatoties uz to, ka pasaules rangā tobrīd Bolotņiks bija pat augstāk.

Cīņa bija paredzēta desmit raundu garumā, taču tā tika apturēta sestajā raundā. Hatajevs izcēlās ar spēcīgiem sitieniem pa korpusu, kas noveda pie trim nokdauniem sestajā raundā pēc kārtas, un pēc trešā cīņa tika apturēta ar tehnisko nokautu.

Hatajevs daudz uzbruka ar sitieniem pa korpusu, un Bolotņiks izturēja ilgāk nekā jebkurš cits iepriekšējais Hatajeva pretinieks. Neviens cits cīņās pret viņu nebija sagaidījis trešā raunda beigas, kamēr Bolotņiks izpelnījās vietējo Austrālijas boksa mediju atzinību par savu izturību.

34 gadus vecais Bolotņiks ir bijušais WBO Eiropas čempions pussmagajā svarā un "Golden Contract" turnīra uzvarētājs. Iepriekšējo trīs gadu laikā viņam šī bija trešā dalība liela mēroga cīņu šovos - 2021. gadā viņš Anglijā cīnījās pret Džošua Buatsi, pirms gada viņš piedalījās Kanelo Alvaresa cīņu šova, cīnoties pret Oleksandru Gvozdiku.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-12 09:53, pirms 3 nedēļām
Ar to arī boksa cimdus var kairināt uz naglas, vai piestrādāt par boksa maisu, karjera ir noslēgusies.

     [+] [-]

, 2024-05-12 09:57, pirms 3 nedēļām
Ak tu vecais purva bridēj ! Laiks patiesi mest mieru

  -1 [+] [-]

, 2024-05-12 11:05, pirms 3 nedēļām
Bez normāliem treneriem šeit nekas nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-12 11:20, pirms 3 nedēļām
Zeel, normals vecis Richards.

     [+] [-]

, 2024-05-12 12:03, pirms 3 nedēļām
Nu neko
..var klopēt Zuti tgd un meklēt darbu

     [+] [-]

, 2024-05-12 12:10, pirms 3 nedēļām
Davz rakstīja: Bez normāliem treneriem šeit nekas nebūs.
precīzi manas domas. šo cīņu zaudēja treneris