Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Riga" nespēj gūt vārtus un piekāpjas "Liepājai"

"Optibet" futbola Virslīgas 11. kārtas spēlē "Liepāja" viesos ar 1:0(0:0) uzvarēja "Riga" komandu. Vienīgos vārtus spēlē pēc standarta situācijas guva Nemanja Belakovićs. "Riga" komandai bija ļoti labas iespējas gūt vārtus, pat 11m soda sitiens, bet lieliski vārtos darbojās Krišjānis Zviedris, kas bija atslēgas spēlētājs "Liepājas" panākumam. Piedāvājam noskatīties spēles apskatu.

Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.
Emersons pēc vārtu guvuma. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
5

Ramirisam otrais hat-trick sezonā, ''Auda'' pārliecinoši uzvar Tukumā

''TonyBet'' Virslīgas 17. kārtas mačā ''Auda'' izbraukumā ar 4:1 droši apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus. Ar trīs vārtiem uzvaru kaldināja brazīlietis Režinaldu Ramiriss, kuram tas bija otrais hat-trick šajā sezonā.