Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Etindžers turpina vilkt "Stars", Terijam hat-trick "Ducks" rindās

Etindžers turpina vilkt "Stars", Terijam hat-trick "Ducks" rindās
Džeiks Etindžers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs regulārā turnīra spēles. Dalasas "Stars" ar 4:3 pārspēja Kalgari "Flames", Kolorado "Avalanche" tika galā ar Sentluisas "Blues" (4:1), bet Anaheimas "Ducks" pagarinājumā uzvarēja Arizonas "Coyotes" (4:3).

Kolorādo "Avalanche" izcīnījusi sesto uzvaru savā laukumā – ar 4:1 pārspēta Sentluisas "Blues". Divus punktus uzvarā iekrāja Natans Makinons, Miko Rantanens un Kols Makars.

• Rantanens vārtus guva vairākumā. Tie viņam bija karjeras 80. vārti vairākumā. Vairāk par viņu "Avalanche" komandas vēsturē guvuši pieci hokejisti. Pirmais ar 205 vairākuma vārtiem ir Džo Sakiks.

• Aizsargs Bouens Bairams aizvadīja 100. spēli NHL. Šo sasniegumu 22 gadus vecais aizsargs atzīmēja ar vārtu guvumu.

Anaheimas "Ducks" tikusi pie sestās uzvaras – pagarinājumā ar 4:3 pārspēta Arizonas "Coyotes". Uzvaras vārti Troja Terija kontā.

• Terijs guva spēles pirmos divus vārtus, realizējot divus vairākumus, bet pirmā perioda turpinājumā "Coyotes" atspēlējās (2:2).

• Turpinājumā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet pagarinājuma varonis bija pirmo vārtu autors Terijs – 26 gadus vecais spēlētājs guva uzvaras vārtus un nodrošināja komandai uzvaru – 3:2.

Dalasas "Stars" izbraukumā ar 4:3 pārspēja Kalgari "Flames". Džeiks Etindžers šosezon vārtos stājies sešās "Stars" spēlēs, tiekot pie piecām uzvarām un vienu zaudējumu pagarinājumā.

• Etindžers atvairīja 43 no 46 pretinieku metieniem. Viņš šosezon atvairījis 93.9% metienu, palīdzot savai komanda tikt pie piecām uzvarām. Viņam šajā spēlē pirmās zvaigznes gods.

• Džeimijs Bens uzvarētāju rindās atzīmējās ar 1+1, bet Rūpam Hincam divas rezultatīvas piespēles. Kalgari rindās Nezemam Kadri un Eliasam Lindholmam 1+1.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/scores


, 2023-11-02 12:14, pirms 7 mēnešiem
Tabulā Stars uzvara ar 2:4, bet rakstā parādās 3:4. Uzvara paliek uzvara, bet trīs ielaistajos vārtos Otindžers nebūtu jāslavē.
, 2023-11-02 19:48, pirms 7 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Tabulā Stars uzvara ar 2:4, bet rakstā parādās 3:4. Uzvara paliek uzvara, bet trīs ielaistajos vārtos Otindžers nebūtu jāslavē.
Viss ir atkarīgs no metienu skaita. Ja tu ielaidīsi 1/1 tevi arī nav pamata slavēt. Ja tu neielaidīsi nevienu, jo vienkārši nebija metienu pa vārtiem - arī nav pamata slavēt. Ja tu atvairi 43 no 46 - tiešām vārtsargs nav pelnījis uzslavu?
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
5

Šilovam un Bļugeram sērijas septītā spēle: "Canucks" izšķirošajā kaujā uzņems "Oilers"

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā atlicis noskaidrot vienu trešās kārtas jeb konferenču finālu dalībnieci, un tā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, un Edmontonas "Oilers" duelī.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
2

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.