Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Šteinbors ielaiž trīs vārtus

Svētdien Polijas Ekstraklasē futbolā Latvijas vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" izbraukumā ar rezultātu 0:3 atzina Poznaņas "Lech".

, 2014-12-02 17:17, pirms 10 gadiem
Pirmajā golā varēja vēl ar fefleksiem kaut ko glābt, bet šķita, ka pārāk paļaujas uz aizsargu vai arī morāli padevās pirms tika izdarīts sitiens. Bija jau arī labas epizodes. Izbrīna, ka pārējie pat cimdus uzvilkuši, bet Pāvels joprojām īso kreklu velk.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Krollim sezona beidzas ar vilšanos

Čehijas futbola augstākajā līgā nespēja iekļūt "Vyškov", uz kuru šosezon bija izīrēts Latvijas valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis. Viškovas komanda abās kvalifikācijas spēlēs ar 0:1 piekāpās "Karviná" futbolistiem.
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Dubru nomaina pirmajā puslaikā, čempione Panevēža uzvar pēc mēneša pārtraukuma

Četru neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā Lietuvas čempione "Panevėžys", savā laukumā ar 2:0 pārspējot Šauļu komandu.
Kristers Tobers. Foto: Grasshoppers
4

Tobera piespēle pēdējā pamatlaika minūtē sienāžiem nosargā vietu Superlīgā

Latvijas izlases kapteiņa Kristera Tobera pārstāvētā Cīrihes "Grasshoppers" pārspēlēs par vietas saglabāšanu Šveices Superlīgā ar otrās spēles 90. minūtē gūtiem vārtiem tika pie uzvaras pār "Thun", divu spēļu summā uzvarot ar 3:2. Tobers veica rezultatīvu piespēli izšķirošo vārtu guvumā.